Пътеводител за 12 села на о. Тасос

Пътеводител за 12 села Открийте нашето ръководство за 12 Тасос села. Всички те са представени с подробно описание, снимки и тяхното местоположение на картата на Тасос. За най-популярните от тях, така че ние предоставяме информация за забележителности в района, селекция от хотели и мнения.
Панагия е живописно планинско село в надморска височина 300 м в. Той се намира в североизточната част на Исландия и да го въздържа 8 км от Лименас. Той е бил столица на Исландия по време на гръцката революция през 1821 г. Защото това е кръстен на името на своята църква, All който е храм, посветен на Богородица. Тя е организирана по време на натоварване 300 години, когато жителите бяха принудени да се евакуират на брега и да се скрие от пиратите. Днес коренното си население нараства до 900 жители. В миналото, то какво да сече пари, наречена „bakires“, които са в изложба в местната църква.

Панагия е гъсто населен с тесни улички, направени от камък. Архитектурата на къщите е характерен изработен от шисти по покривите с малки тераси, покрити веранди, всички изработени от дърво. Селото се пресича от множество канали с течаща вода. Говорейки на разходка в селото, което ще се срещнат много от традиционните смесители, изработени от камък, както и много самолети!
Панагия се откроява със своите прости жителите в начина на живот, които са особено религиозни. Поради тази причина освен от централната църква, има 11 по-малки църкви в региона.
Църквата и цялото село празнуват на 15 август. Жените от селото, запазване на тяхната традиции, да се подготвят за избор хранителни припаси, месо с пшеница, ориз или печени картофи в двора на църквата, за да го разпространява към богомолците след богослужението.
На Пепеляна сряда, на първия ден от Великия пост и последният от голям карнавал празник се провежда по улиците на селото. Жителите маскирани в карнавални костюми за да вземат участие в парад с поплавъци satirizing и подигравателни най-новите заглавия и политическите убеждения на гражданското правителство.