Как да пътувате до Тасос

За разлика от manyother гръцки острови thathave много ограничен брой дневни фериботи, Тасос има десетки прелези всеки ден по време на летния сезон и осигурява максимално удобство на своите пътуващи посетители.
Няколко рол-он / рол-оф фериботи работят през цялата година и превоз на пътници, автомобили, автобуси, мотоциклети, ремаркета, както и почти всичко друго е направил има крака или колела. Те обслужват единствено на Исландия на Тасос и не пътуват до други гръцки острови.
Керамоти – Лименас (Тасос Town) е по-кратък, по-бързо, по-евтино, по-популярен и най-честата маршрут с продължителност на пътуването на само на 40 минути.
Кавала – Скала Принос е по-дълго и малко по-скъп вариант, но той постига целите си много добре. В зависимост от това дали пътувате и къде е крайната дестинация на Тасос, този маршрут може да ви предложи повече удобство. Поради това осигурява лесен начин да посети Кавала по време на Тасос почивка за една прекрасна обиколка на града или забавна вечер. Journey време е 1 час и 15 минути.

Тасос не разполага със собствено летище, но се обслужва от две международни летища на близкия континент.
И двете летища са свързани с ferryports от отлична пътна и магистрала мрежа, което прави пътуването си, след като сте се приземи много прост и прав-напред.
Изборът ви на летището на пристигане ще зависи най-вече от това, къде сте, идващи от и полетите сториха са достъпни от вашия град или друго място на тръгване.

Кавала международното летище „Александър Велики“ (KVA) е най-близкото (и по-малки) летището, обещаващи най-краткия и най-прекия път до Тасос Исландия. Въпреки че има само няколко директни полети до тук, това е само 15 минути с кола от пристанището на ферибота в Керамоти.
Упътвания от Летище Кавала до Керамоти Ferry Port
Солун международното летище „Македония“ (SKG) е най-отдалечената (и по-големи) летище, което изисква по-живописна 2 часа път с кола, за да стигнем до пристанището на ферибота в Кавала и на 2 часа и 30 минути, за да стигнат до пристанището на ферибота в Керамоти. Тъй като това е по-голямата летището на двамата, ще намерите thatmany повече възможности за полет са на разположение.
Упътвания от летище Солун до Кавала и Керамоти Ferry Ports
Когато търсите полети и решават на кой летището да пристигне, ще трябва да се помисли за следващата част от пътуването си: Как да стигнем до ферибот пристанище!
Имате 3 възможности, от които да избирате: коли под наем, аренда на такси, или да вземат автобус.